Vik Skog

Omfang:
84 eneboliger og atriumhus
Sted:
Ytre Enebakk
Byggherre:
Vik Skog Utvikling
Entreprenør:
Follohus
Boligtype:
Eneboliger
Arkitekt:
Shark Arkitekter
Status:
Under oppføring

81 unike eneboliger og atriumhus fra 170 – 320 kvm med flotte, solrike tomter. Beliggenhet i naturskjønne omgivelser bare 25 minutter fra Oslo sentrum.

I Ytre Enebakk finner du det spennende og nye område «Vik skog». Ski Bygg Gruppen og Follohus har sammen med SHARK arkitekter og interiørarkitektene Paulsen & Nilsen tegnet 84 store og innholdsrike eneboliger i naturskjønne omgivelser. Prosjektet nærmer seg nå salgsstart.

Arkitektene har lagt vekt på at boligene tilpasses hver enkelt tomt, med fokus på å slippe inn naturen. Fleksible rom, store vindusflater og sol er gjennomgående kvaliteter for alle husene. Eneboligene vil variere i størrelse og arkitektur samtidig som helheten i prosjektet ivaretas. Alle boligene vil ha garasje og meget god boltreplass. Hver bolig vil få opparbeidet hage hvor størrelsene vil variere.

Materialer inne og ute harmonerer svært godt med vegetasjon/ naturen rundt. Det vil bli mulig å velge mellom lys eller mørk stilart i materialer innvendig. Er du tidlig ute kan du også være med i tilvalgsprosessen.

Boligene blir utformet med et moderne uttrykk der oppholdsrommene får direkte kontakt med utearealene på bakkeplan. Vi har en målsetning om at ditt nye hjem skal gi privatliv, samtidig som naturen skal oppleves både ute- og innenfra.

Prosjektet ligger i et barnevennlig område med nærhet til barnehager, skole og idrettsanlegg. Gangavstand til Vågvann med gode fiske, bade og kano muligheter. Kort vei til offentlig kommunikasjon med hyppige bussavganger til Oslo, Ski og Lillestrøm.

210604_Hus O_Hage
461_Follohus_Vik_Skog_Enebakk_Interior_Kjokken_V04
461_Vik_Enebakk_Hus-O_Interior_Kjokken_V04
461_Follohus_Vik_Skog_Enebakk_Interior_Balkong_V04 (1)