Hjem > Om oss

Om oss

Follohus er et byggefirma som ble etablert i 1994, og med mer enn 25 års erfaring kan vi vise til en rekke små og store realiserte prosjekter der folk nå bor, lever og trives. Vår virksomhet er først og fremst konsentrert rundt trehusbebyggelse – fra eneboliger til større leilighetsbygg.

Follohus har lang erfaring med å samarbeide med både utbyggere og privatpersoner, og som navnet indikerer holder vi til i Ski, i hjertet av Follo. Vi har lang tradisjon for å bruke lokale leverandører og faste samarbeidspartnere som sikrer oss kvalitet i alle ledd.

Alle våre boliger er plassbygde, noe som betyr at de er bygget etter solide norske håndverk-tradisjoner. For tiden bygger vi mellom 120 – 150 boliger årlig i Østfold, Oslo, Buskerud og Akershus.

Follohus er alltid på utkikk etter nye prosjekter. Har du en tomt du ønsker å utvikle eller trenger en profesjonell samarbeidsparter i et boligprosjekt, så ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Follohus ønsker å utvikle gode hjem, og sammen med våre samarbeidspartnere utvikle varige verdier som skal gå i arv i generasjoner. For tiden er vi 23 ansatte og omsetter for rundt 300 millioner i året.