Om oss

Follohus er en boligentreprenør som har spesialisert seg på trehusbebyggelse, hvor våre kunder er eiendomsutviklere. Flere av prosjektene utvikler vi også i egen regi eller i samarbeid med profesjonelle utviklere.

Vi i Follohus bygger på solide tradisjoner hvor alle våre ansatte har en lidenskap for byggfaget. Store eller små oppdrag, Follohus lever av å levere håndverk som står seg i generasjoner.

Med sin lidenskap for byggfaget så firmaet Rogne & Lundby sitt snitt til å skape en totalentreprenør innenfor boligbyggebransjen, 3 år senere i 1994 blir Follohus AS opprettet.

Det som startet med et ønske om å realisere boligdrømmen for familier og venner vokste sakte men sikkert, og etter en stund leverte Follohus hjem i høy kvalitet til store eiendomsprosjekter. I dag leverer vi ca 150 boliger i året til fornøyde boligkjøpere på østlandet.

I begynnelsen av 2022 etablerte Follohus et eget avdelingskontor i Asker, får å imøtekomme økt arbeidsmengde og ønske om videre vekst vest for Oslo.

574A6297-SH
Vi lever for å levere håndverk som står i generasjoner
DCIM100MEDIADJI_0069.JPG

Fra bolighuskatalog til boligutvikler

I løpet av de vel 25 årene Follohus har eksistert har vi bygget i overkant av 2000 boliger for privatkunder og utbyggere. Selv om Follohus har vokst har vi ikke glemt hvor vi kommer fra.

I mer enn 25 år har vi endret oss i takt med markedet. Boligkatalogen som var vårt viktigste salgsverktøy er nå historie. Både boligkjøperne og tomtene krever mer stedstilpassede boliger for å oppnå det beste produktet. Arkitektkontoret IHT som i alle år utarbeidet boligene til vår huskatalog er fortsatt med oss, og tegner de fleste boligene vi bygger i dag.

Har du noen spørsmål?