Edelløv Hageby

Omfang:
68 rekkehus
Sted:
Asker
Byggherre:
Solon Eiendom
Entreprenør:
Follohus
Boligtype:
Hus
Arkitekt:
Hille Melbye Arkitekter
Status:
Under oppføring

68 unike, moderne og familievennlige rekkehus. Rekkehusene finnes i størrelser på henholdsvis 98-147 kvm. Edelløv Hageby ligger sentralt plassert, kun 10 minutters gange til Asker Stasjon.

2922-02-SOL-e-03_Rekke5_closeup_R01
Rekkehus i variert størrelse
2922-02-SOL-e-01_Playground_R01
Barnevennlige utearealer i hagebyen
Nytt spennende prosjekt i Asker, med kort vei til Oslo og Drammen. I samarbeid med Solon Eiendom og Hille Melbye arkitekter, er det tegnet 68 rekkehus i varierte størrelser. Edelløv Hageby er et familievennlig område, bestående av en rekke sosiale arenaer for å sikre kontakt med naboer, samt egne private soner for hver enhet.

Rekkehusene er tilpasset både storfamilien med opptil 4 gode soverom, og familier med mindre plassbehov. Alle rekkehusene har en fristende markterrasse, luftige stuer, kjøkkenløsninger med integrerte hvitevarer fra Siemens, peisovn og store vindusflater som slipper lyset inn i hjemmet.

Samtlige rekkehus har god kvalitet i både eksteriør og interiør, med muligheter for å sette ditt personlige preg gjennom blant annet veggfarger, kjøkkenfronter og fliser.

Det medfølger 1 garasjeplass per rekkehus i det underjordiske parkeringsanlegget.

I tilknytning til etableringen av Edelløv Hageby vil det gjøres flere oppgraderinger i området. Oppgraderinger som utvidelser og ny belysning av gangveier fra Kjonebråten mot Asker sentrum og i Huldreveien. I tillegg en rekke møteplasser for hele nabolaget ved Bondivann og i hagebyen.

2922-02-SOL-e-09_Aerial_R02

Kvaliteter

  • Rekkehus som passer enhver familie
  • 1 garasjeplass til hver enhet
  • Nytt og moderne design
  • Trygt og familievennlig område
  • Nærhet til Asker sentrum og kollektiv transport
  • En rekke rekreasjonsmuligheter et steinkast unna

Les mer om prosjektet i Edelløv Hageby